top of page

LATEST PROJECTS

Project | 01

Workshop Maakkunde 

Voor leerkrachten, docenten, W&T experts, studenten en andere educatieprofessionals heb ik een workshop Maakkunde ontwikkeld. Maakkunde is een nieuw lesprogramma van NEMO voor wetenschap en technologie in het primair onderwijs. Tijdens de workshop leren en ervaren de deelnemers wat Maakkunde inhoudt door zelf aan de slag te gaan. 

Project | 01

Multimediatour Museum Catharijneconvent
 

Voor Museum Catharijneconvent maakte ik een multimediatour die de jeugdfilm Storm aan de vaste collectie van het museum koppelt. Het verhaal van de film, beleef je in het museum in het echt. Voor de tour heb ik samengewerkt met de hoofdrolspelers uit de film, die de  meer weten filmpjes hebben gemaakt. 

Project | 02

innovatieweken 2017
 

Voor 4e Montessori basisschool De Pinksterbloem in Amsterdam ben ik ingezet om 'het nieuwe leren en ICT' een plek te geven binnen het vaste curriculum van de school. Naast het maken van een beleidsplan en route voor implementatie, heb ik als projectleider de organisatie van de jaarlijkse innovatieweken gecoördineerd.  Dit jaar is het Lab geïntroduceerd: een maker- en ontdek lab waar kinderen zelfstandig kunnen experimenteren en creëeren met 3D printers, coderen, robotica, makey makey, scheikundige proefjes en nog veel meer! Meer filmpjes vind je hier!

Project | 01

innovatieweek & innnovatiebeurs
 

Voor 4e Montessori basisschool De Pinksterbloem in Amsterdam ben ik ingezet om 'het nieuwe leren en ICT'

een plek te geven binnen het vaste curriculum van de school. Naast het maken van een beleidsplan en route voor implementatie, heb ik als projectleider de innovatieweek met afsluitende innovatiebeurs georganiseerd. Tijdens deze week werd het vaste programma volledig losgelaten en konden de zowel  de leerlingen als de leerkrachten kennismaken met innovatieve beroepen en middelen.

Een week lang werden er door creatieve en innovatieve bedrijven, ouders en freelancers workshops en lessen gegeven. Tijdens de innovatiebeurs presenteerden de leerlingen wat zij geleerd, ontdekt en gemaakt hadden. 

Project | 02

3D Kanjers

Bij het project 3D Kanjers hebben 10 bovenbouw leerlingen zelf een 3D printer gebouwd. De groep was zeer uiteenlopend, het waren allemaal leerlingen die niet vanzelfsprekend floreren in de dagelijkse lestaken, die tijdens dit project echt tot bloei konden komen.

Project | 03

Leerlijn Erfgoed, Diversiteit & Burgerschap

Het ontwikkelen en implementeren van een doorlopende leerlijn 'Erfgoed, Diversiteit & Burgerschap'. Het opstellen van een beleidsplan 'erfgoed, diversiteit en burgerschap'.

Project | 04

Projectleider en curator tentoonstelling ALLES IS ER AL. HET WACHT OM GEZIEN TE WORDEN

In 2012 initieerde ik de samenstelling van de Instagram tentoonstelling 'Alles is er al. Het wacht om gezien te worden', met fotografie van de Zaanse fotografe Marjolein Lensink - Neijzing. De tentoonstelling was een groot succes en werd tot twee keer verlengd.

Project | 02

Een kleine greep uit mijn vormgevings werk

Voor verschillende campagnes en opdrachtgevers heb ik niet allen tekst en beeld, maar ook de vormgeving van advertenties en divers drukwerk verzorgd. Voor meer informatie en voorbeelden: www.daanbeelden.nl

bottom of page